EVENTS

Wageningen Campus Connect

Op maandag 9 september, in een speciale Campus Connect bijeenkomst, presenteert OnePlanet zich aan bedrijven, kennisinstellingen en andere belangstellenden. Welke kansen zijn er voor OnePlanet? 

Lees verder!

Bedrijvenmarkt ICA Arnhem

Op 3 oktober 2019 organiseert ICA de Bedrijvenmarkt (Informatica Communicatie Academie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Gaat jouw bedrijf met ICT Campus mee?

Lees verder!

Hoe komen we aan meer ICT’ers?

De uitdaging is evident. De schaarste remt ontwikkeling en innovatie. Deze uitdaging pakt HAN graag samen met bedrijven aan op zoek naar oplossingen, juist in onze regio. Ben jij er 4 oktober bij?

Lees verder!

11 oktober: ICT startersloket

Ben jij een startende ICT/tech-ondernemer? En kun je wel wat hulp gebruiken om van jouw bedrijf of idee een succes te maken? Kom dan naar het startersloket op vrijdag 11 oktober!

Lees verder!

30 oktober: Startersevent

Denk jij er aan voor jezelf te beginnen, maar loop je nog tegen allerlei vragen aan? Of ben je onlangs begonnen, maar ontwikkelt jouw bedrijf zich niet snel genoeg? Kom 30 oktober naar het Startersevent in Veenendaal.

Lees verder!

12 december: Coding Lights

Op 12 december staat op de markt van Veenendaal een groot scherm van 4×8 meter waarop scholieren van 9 basisscholen hun eigen gecodeerde lichtpatronen mogen tonen. 

Lees verder!