Ben jij al enige tijd ondernemer van een goed lopend bedrijf en wil jij een volgende stap zetten? ICT Campus helpt je op weg met een scherpe groeistrategie, waarmee je focus aanbrengt en je ambities waarmaakt.

01

Helpt tech-gerelateerde bedrijven te groeien

We werken nauw samen met verschillende groeiprogramma’s in de regio en beschikken zelf ook over een grote pool aan expertises. Benieuwd hoe je het juiste team creëert om doelen te behalen, waar je talent vandaan haalt of weten of jij je cashflow voldoende op orde hebt? Op basis van jouw vragen matchen we jou met de juiste mensen uit ons netwerk en begeleiden we je op weg naar groei.

02

Ben jij klaar om die volgende (groei)stap te zetten?

Het ICT Campus Ondernemersloket vindt eens in de twee maanden plaats van 9.00 – 12.00 uur bij ValleyStars (Landjuweel 3, Veenendaal). Meld je snel aan! Let op: vanwege de coronamaatregelen vindt het loket in ieder geval tot september digitaal plaats op een dag en tijd die voor jou uitkomt. Zodra je inschrijft nemen we contact met je op voor een tijdslot en ontvang je een link naar een digitale ontmoetingsplek.

Meld je aan voor het Ondernemersloket