ICT Campus Ondernemersloket

Ben jij ondernemer van een tech-gerelateerd bedrijf en klaar om jouw bedrijf verder te laten groeien? Of heb jij een tof (tech-)idee en ben je benieuwd hoe je de stap van idee naar bv zet? Kom dan langs bij het ICT Campus Ondernemersloket! In deze bijzondere tijd hebben we ook een speciaal COVID-19 Ondernemersloket, waarin we ondersteuning en antwoorden op vragen bieden waar je nu tegenaan loopt.

COVID-19 Ondernemersloket

Veel ondernemers worden hard geraakt door de maatregelen om het coronavirus in te perken. Het zijn onzekere tijden en het is soms fijn om eens met anderen te sparren over hoe nieuw beleid uit te stippelen, het nemen van cruciale beslissingen en wegwijs te worden in de steunmaatregelen. Lees meer.

 

Wil jij sparren over een hulpvraag?

Helpt professionals van (tech-)idee naar bv

Heb jij een uniek (tech-)idee en wil jij dit verder ontwikkelen, misschien zelfs tot je eigen bedrijf? ICT Campus helpt jou van idee naar bv. We bieden advies op maat voor iedereen met een goed idee. Lees meer.

 

Doorstaat jouw idee verschillende kwaliteitschecks?

Helpt tech-gerelateerde bedrijven te groeien

Ben jij al enige tijd ondernemer van een goed lopend bedrijf en wil jij een volgende stap zetten? ICT Campus helpt je op weg met een scherpe groeistrategie, waarmee je focus aanbrengt en je ambities waarmaakt. Lees meer.

 

Ben jij klaar om die volgende (groei)stap te zetten?

Het ICT Campus Ondernemersloket vindt eens per twee maanden tussen 9.00 en 12.00 uur plaats bij ValleyStars (Landjuweel 3, Veenendaal). Vanwege alle coronamaatregelen vindt het Ondernemersloket digitaal plaats, op een dag en tijd die voor jou uitkomt. Zodra je inschrijft nemen we contact met je op voor een tijdslot en ontvang je een link naar een digitale ontmoetingsplek. Het COVID-19 Ondernemersloket vindt dagelijks plaats, zodra je hiervoor aanmeld ontvang je binnen twee werkdagen een tijdsslot.

Meld je aan voor het Ondernemersloket