STARTENDE ICT-ONDERNEMINGEN

Ondersteuning en coaching voor ambitieuze ICT-ondernemingen

ICT Campus is hét platform voor startende ICT-ondernemingen. Wij hebben een groot netwerk van ervaren ICT-ondernemers die starters kunnen begeleiden en coachen op verschillende gebieden. Denk aan thema’s als netwerken en leiderschap, maar ook marketing, administratie en PR.

Voor deze werkzaamheden hebben we het ‘ICT Campus Ondernemersloket’ opgezet. Hierin helpen we professionals van (tech-)idee naar bv en tech-gerelateerde bedrijven met (snellere) groei. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij het tweemaandelijkse inloopspreekuur.

Meer weten of direct opgeven voor het eerstvolgende Ondernemersloket? Dat kan hier.

startende ict ondernemingen
facetten

FUNDING

ICT Campus als financieringsmakelaar voor startende ICT-ondernemingen

ICT Campus helpt startende ICT-ondernemingen bij het versnellen van hun groei en het borgen van de continuïteit.

Starters en jonge innovatieve bedrijven in de ICT hebben startkapitaal nodig en bij succes ook expansiekapitaal. Maar bij de jonge ICT-bedrijven is vaak te weinig kennis en ervaring aanwezig met betrekking tot de voorwaarden en mogelijkheden voor de financiering van hun bedrijf.

ICT Campus helpt hier graag bij en schakelt banken of investeerders in, om startende ICT-ondernemingen financieel te ondersteunen. Ook hoort het netwerk, coaching en training bij het aanbod van ICT Campus voor startende ICT-ondernemers.

Accelerate! Programma

Van idee naar businessplan

Een vervolg van het startersloket is het Accelerate! Programma. Hier zet je jouw idee om in een volwaardig businessplan. Ons doel? Jou verder helpen met het klaarstomen van jouw idee voor business! Dit programma is samengesteld met de business developers van Golden Egg Check. Zij hebben ruime ervaring bij het begeleiden van startups en scale-ups, zowel in de eerste validatie-fase als bij het investor ready worden voor venture capital investeerders.

Tijdens het programma ga je in verschillende sessies in op o.a. het belang van validatie, marktonderzoek, business modeling en er is een heuse dragon’s denk pitch. Lees hier meer over de indeling van het programma.

ICT Campus_3