STARTENDE ICT-ONDERNEMINGEN

Ondersteuning en coaching voor ambitieuze ICT-ondernemingen

ICT Campus is hét platform voor startende ICT-ondernemingen. Wij hebben een groot netwerk van ervaren ICT-ondernemers die starters kunnen begeleiden en coachen op verschillende gebieden. Denk aan thema’s als netwerken en leiderschap, maar ook marketing, administratie en PR.

Voor deze werkzaamheden hebben we het ‘ICT Campus Startersloket’ opgezet. Samen bepalen we welk onderdeel van het loket voor jou interessant is. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij het tweemaandelijkse Startersloket-inloopspreekuur:

Meer weten? Lees onze flyer!
Direct opgeven voor het eerstvolgende Startersloket? Dat kan hier.

startende ict ondernemingen
facetten

FUNDING

ICT Campus als financieringsmakelaar voor startende ICT-ondernemingen

ICT Campus helpt startende ICT-ondernemingen bij het versnellen van hun groei en het borgen van de continuïteit.

Starters en jonge innovatieve bedrijven in de ICT hebben startkapitaal nodig en bij succes ook expansiekapitaal. Maar bij de jonge ICT-bedrijven is vaak te weinig kennis en ervaring aanwezig met betrekking tot de voorwaarden en mogelijkheden voor de financiering van hun bedrijf.

ICT Campus helpt hier graag bij en schakelt banken of investeerders in, om startende ICT-ondernemingen financieel te ondersteunen. Ook hoort het netwerk, coaching en training bij het aanbod van ICT Campus voor startende ICT-ondernemers.