Heb jij een uniek (tech-)idee en wil jij dit verder ontwikkelen, misschien zelfs tot je eigen bedrijf? ICT Campus helpt jou van idee naar bv. We bieden advies op maat voor iedereen met een goed idee.

01

Helpt professionals van (tech-)idee naar bv

We werken nauw samen met startup-begeleiders van UtrechtINC en StartUP Utrecht. Deze ervaren begeleiders toetsen jouw idee op relevantie en impact. Komt jouw idee deze ronde goed door? Dan stomen we je klaar voor ons zogeheten acceleratorprogramma. Hierin helpen wij je met het opzetten van een eerste concept businessplan. Je krijgt inzicht in je doelgroep, de schaalbaarheid van jouw idee, het groeipad, de vormgeving van de organisatie en het netwerk en je maakt een kosten-batenanalyse. Dit alles onder begeleiding van ervaren ondernemers uit de regio. 

Je kunt vervolgens deelnemen aan een speciale pitchavond, waar we jou aan ondernemers uit ons netwerk koppelen voor uitgebreider advies of zelfs voor funding.  

02

Doorstaat jouw idee de verschillende kwaliteitschecks en ga jij van idee naar bv? 

Het ICT Campus Ondernemersloket vindt eens in de twee maanden plaats van 9.00 – 12.00 uur bij ValleyStars (Landjuweel 3, Veenendaal). Meld je snel aan! Let op: vanwege de coronamaatregelen vindt Ondernemersloket in ieder geval tot september digitaal plaats, op een dag en tijd die voor jou uitkomt. Zodra je inschrijft nemen we contact met je op voor een tijdslot en ontvang je een link naar een digitale ontmoetingsplek.

Meld je aan voor het Ondernemersloket