A12

Meer info? Gerda van de Pol – gerda.vandepol@veenendaal.nl 0622460838

UW BEDRIJF VESTIGEN IN VEENENDAAL?

Optimale woon-, werk- en leeromgeving voor talentvolle ICT’ers

ICT Campus profileert de regio als optimale woon-, werk- en leeromgeving voor talentvolle ICT’ers. Met als resultaat behoud van een sterk economisch klimaat, maar ook versnelling van de groei en vernieuwing van de ICT-sector in de Regio Foodvalley. Bestaande ondernemers versterken hun concurrentiepositie en uiteindelijk heeft het ook aantrekkingskracht op nieuwe, grote ICT-bedrijven. Dat blijkt al door de vestiging van grote ICT-bedrijven van buiten de regio.

Belangrijke en positieve vestigingsfactoren zijn de centrale ligging in Nederland, en dan ook nog binnen de regio Foodvalley. Door het sterke ICT-profiel is er een uitstekende basis voor onderlinge samenwerkingen, nieuwe innovaties en gezamenlijke ambities.

Bij het zoeken naar een fysieke locatie voor uw bedrijf zijn er veel zaken om op te letten. ICT Campus weet dat en maakt het ICT-ondernemers aantrekkelijk om een bedrijf te vestigen in de jonge leefstad Veenendaal.

GOEDE REDENEN OM IN VEENENDAAL TE VESTIGEN

Veel succesvolle ICT-bedrijven zijn u reeds voorgegaan

  • Veenendaal ligt centraal in Nederland midden in de Regio Foodvalley. Dit betekent dat het nooit ver weg is voor klanten en werknemers.
  • De bedrijventerreinen liggen dichtbij de A12: de kantoorpanden zijn daardoor gemakkelijk per auto bereikbaar.
  • Veenendaal is zowel vanuit het oosten als het westen filevrij bereikbaar.
  • Er is volop gratis parkeergelegenheid bij uw kantoorpand.
  • Grote steden zoals Utrecht, Amersfoort en Arnhem liggen om de hoek.
  • De verbrede A12 garandeert een optimale zichtlocatie voor uw kantoorpand. Op deze manier kunt u eenvoudig uw zichtbaarheid vergroten.
  • Op alle bedrijventerreinen ligt glasvezel, de snelste vorm van internet.
  • Er is een goede samenwerking met de universiteiten en hogescholen in de buurt. Hiermee bent u verzekerd van stagiaires en nieuwe, hoogopgeleide werknemers.
  • Op het bedrijventerrein langs de A12 ligt een bekend viersterrenhotel: zo kunt u uw zakenrelaties te allen tijde een fijne plek om te overnachten aanbieden.
  • Voor uw personeel is Veenendaal een heerlijke en betaalbare woonomgeving. Veenendaal is een jonge en ondernemende, groeiende stad met een dorps karakter en een groot winkelhart. Omringd door bossen en hei, met vele faciliteiten en een bruisend centrum.

OPENBAAR VERVOER

Zonder auto is Veenendaal eveneens goed bereikbaar

Veenendaal beschikt over meerdere treinstations met intercity. Daarnaast zijn er voldoende bussen die u naar elke bestemming binnen Veenendaal rijden. Vanaf Schiphol of Amsterdam Centraal staat u met de intercity binnen een uur in hartje Veenendaal. Vanaf Utrecht en Arnhem Centraal zelfs al binnen 18 minuten. Sinds begin 2020 zijn daarnaast de busroutes in Veenendaal verbeterd, waardoor de bedrijventerreinen ook met de bus goed bereikbaar zijn.

station-veenendaal-de-klomp-03