INNOVATIE

Samenwerken aan innovatieprojecten

ICT Campus streeft naar innovatie en new business development. Samenwerken is daarbij de basis. We bundelen de krachten van het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, om elkaar te versterken. Er ontstaat hierdoor een broedplaats voor gezonde ondernemingen met hoogwaardige voorzieningen en goed opgeleid personeel. De ICT-sector is hierin de belangrijkste motor en drijft innovatie en economische ontwikkeling aan.

Nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan, kennis delen en nieuwe innovatieve oplossingen bedenken. ICT Campus faciliteert dit door onder andere ‘matchmaking’ sessies, events en innovatiepilots.

IMG_8980
Case Mprise

DIGITAL HUB REGIO FOODVALLEY

Open dataplatform

Ons open dataplaform, Digital Hub Regio Foodvalley, beschikt over een variëteit aan open datasets uit Regio Foodvalley. Doordat we dit op een uniforme en eenduidige manier doen, is dit hét portaal dat het mogelijk maakt diverse datasets uit de regio te combineren en te analyseren, zelfs met je eigen bedrijfsgegevens. We zijn continu bezig met het uitbreiden van het platform met meer datasets, waardoor het voor bedrijven, overheid en kennisinstellingen mogelijk is (innovatieve) vraagstukken te beantwoorden met behulp van datasets. Voor kleine bierbrouwers is het bijvoorbeeld niet rendabel om bierbostel, een restproduct, te leveren aan de veevoerindustrie. Data-analyse kan helpen om de reststromen van verschillende bedrijven slim te combineren.

 

Bekijk de beschikbare datasets op ons platform. 

SUCCESVERHALEN

De praktijk bewijst de kracht van ICT Campus

Benieuwd naar alle inspirerende verhalen? Lees onze succesverhalen en zie hoe de praktijk het succes van ICT Campus bewijst en raak geïnspireerd door de innovatieve verhalen uit Regio Foodvalley.

 

Lees alle succesverhalen
Crack_Detection_1920x650