Opleiden en ontwikkelen van talent

ICT Campus zet zich in voor talentontwikkeling. Of het nu gaat om het bij elkaar brengen van studenten en bedrijven voor stages en afstudeeropdrachten, het optimaliseren en initiëren van ICT-opleidingen, het organiseren van bootcamps of het bijscholen van professionals om hen te helpen aan een ICT-baan. Wij maken ons er hard voor!

GROW-IT

ICT Campus biedt werkzoekenden met een uitkering de kans om bij een ICT-bedrijf in de Foodvalley-regio aan de slag te gaan met behulp van omscholing of bijscholing. Scholingsproject GROW-IT vormt de link tussen werkzoekende en werkgever en heeft als doel het gat te dichten tussen de kennis bij ICT-bedrijven in de Regio Foodvalley en de aanwezige kennis bij potentiële werknemers. Binnen GROW-IT werken het Werkgevers Servicepunt FoodValleyICT Valley en ICT Training Centrum intensief samen.

 

Lees hier meer

Vacatures in ICT

Ben jij op zoek naar een ICT-gerelateerde vacature in Regio Foodvalley? Of ben jij ondernemer en heb jij ICT-gerelateerde vacatures open staan? In de vacaturebank van ICT Valley vind je relevante vacatures in de regio of kun je jouw vacatures aanbieden. Samen bouwen we aan een sterk economisch klimaat in de Regio Foodvalley, voor werkgelegenheid en groei!

 

Bekijk de ICT Valley-vacaturebank

Stages en afstudeeropdrachten

ICT Campus zet zich in om studenten en bedrijven bij elkaar te brengen. Door actieve betrokkenheid van bedrijven wordt het opleidingsaanbod beter afgestemd op de beroepspraktijk. Studenten leren enorm veel van ervaringen buiten de schoolmuren, van meedraaien in een bedrijf, professionele feedback en contact met opdrachtgevers. Voor bedrijven is het ook interessant: zij maken kennis met een nieuwe generatie potentiële werknemers en krijgen een frisse blik op hun werkzaamheden en vraagstukken. Hbo en mbo-opleidingen en het bedrijfsleven komen samen door middel van de stagebank van ICT Valley of in een ICT-Lab.

Stageplaats of afstudeeropdracht beschikbaar? Of meer weten?

 

Neem dan per mail contact op met Jan Langedijk

ICT-onderwijsaanbod in de regio

ICT Campus ziet graag meer ICT-studenten op mbo-, hbo- en universitair-niveau met hogere kwaliteit van harde en toegepaste ICT-opleidingen. Om dit te realiseren moeten er bijvoorbeeld meer nieuwe studenten starten met een ICT-opleiding en zijn er meer ICT-specialisaties op onderwijsinstellingen noodzakelijk.

Ben je bijna klaar met de middelbare school en wil je een ICT-gerelateerde opleiding gaan volgen?

 

Bekijk alle ICT-opleidingen in de regio