Maandag 18 november was de tweede editie van de Foodvalley ICT Awards. In vier categorieën werden winnaars in het zonnetje gezet.

De Foodvalley ICT Awards is dè avond voor de ICT-branche in de regio Foodvalley, waarbij veel ICT-professionals, ondernemers en interessante sprekers aanwezig waren. Onderwerpen als Cloud management, de wereld van 5G en artificial intelligence kwamen aan bod. Maar natuurlijk draaide het vooral om de uitreiking van de Foodvalley ICT Awards 2019 in vier categorieën.

  • System & Service Management

De winnaar in deze categorie is Bit. Bit, Tuxis en Van Essen ICT waren genomineerd.

  • Software Company of the Year

De winnaar in deze categorie is HSO. HSO, Innius en Media Artists waren genomineerd.

  • Cross-over Food & ICT of the Year

De winnaar in deze categorie is Noldus Information and Technology. Noldus, Gibas en Adapcare waren genomineerd.

  • ICT Start Up of the Year

De winnaar in deze categorie is Zeta IT Security. Quant Base, Zeta IT security en PKI signing waren genomineerd.

Lancering Digital Hub
Burgemeester René Verhulst van gemeente Ede en wethouder Marco Verloop van gemeente Veenendaal hadden de eer om deze avond de Foodvalley Digital Hub te lanceren. Met de Foodvalley Digital Hub wordt de regio Foodvalley hét mondiale platform voor data op het gebied van agro en food.

Na het officiële programma was er voor de bezoekers volop gelegenheid om de winnaars te feliciteren en potentieel zakelijke ICT-relaties te ontmoeten. Het was een geslaagde en feestelijke tweede editie van de Foodvalley ICT Awards. Bekijk hier de aftermovie.

 

Foodvalley ICT Awards is een initiatief van ICT Valley en ICT Campus. Het biedt een mooi podium aan ICT-bedrijven uit de Foodvalley regio die zich weten te onderscheiden op basis van innovatie, duurzaamheid of groeikracht.

Andere succesverhalen