24-09-2021
geschreven door ICT Campus

De Tech Day wordt dit jaar op vrijdag 24 september 2021 gehouden, live in De Basiliek in Veenendaal. Kom alles te weten over Techniek & IT en los problemen op!

Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

Gezonde wereld & energietransitie
Het thema van de Tech Day is dit jaar de ‘Gezonde wereld (gerelateerd aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen) en energietransitie’. In de RES Foodvalley wordt gewerkt om in 2050 energieneutraal te zijn door te onderzoeken waar duurzame energie (uit zon en wind) opgewekt kan worden in de regio. Bedrijven kunnen aanhaken met een vraagstuk waarvoor de jongeren oplossingen bedenken.

Meer informatie
Tijdens de Tech Day worden jongeren in de Regio Foodvalley geënthousiasmeerd voor de legio mogelijkheden in de ICT. Je leest meer over de Tech Day op de website van Digital Days.